Wat kan ik voor je doen?

webteksten voor ondernemers

Heb jij chronisch gebrek aan tijd omdat je als ondernemer alles zelf doet? Schakel hulptroepen in en geef werk uit handen. Als freelance online tekstschrijver en contentspecialist help ik je graag.

Je worstelt met het schrijven van webteksten. Want waar begin je? Wat vertel je over jezelf of over je bedrijf? En wat moet er op elke webpagina staan? Ik denk met je mee en schrijf jouw webteksten.

Geen zin om je webteksten zelf online te zetten? Dan doe ik het voor je. Ik maak webpagina’s aan, check je webteksten op online leesbaarheid en bewerk beeldmateriaal tot het gewenste formaat.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Ik heb een basispakket samengesteld voor het schrijven van 4 webteksten. Heb je andere wensen? Geen probleem. Neem gewoon even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Website teksten

Gratis kennismakingsgesprek via Skype

Uitgebreid interview via Skype

Schrijven van 4 webteksten (maximaal 650 woorden per pagina)

1 Correctieronde

Webteksten aanvragen

Extra: content publiceren

Beeld bewerken voor 4 webpagina’s

4 Webpagina’s aanmaken voor de geschreven webteksten

Rekening houden met online leesbaarheid

Content publiceren

Extra service aanvragen

Hoe werkt het precies?

Je neemt contact op omdat je teksten voor je website nodig hebt. We plannen een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten via Skype en bespreken wat jouw wensen zijn.

Waar loop je bijvoorbeeld tegenaan bij het schrijven van teksten voor je website? Wat wil je uitstralen met je website? Welk verhaal wil je vertellen? En wat wil je bereiken?

Wil je samenwerken? Dan plannen we een interview in. Want om teksten voor je website te kunnen schrijven, heb ik jouw input nodig. Ik stel je veel vragen zodat ik je verhaal zo duidelijk mogelijk kan verwoorden op je website.

Daarna ga ik aan de slag met het schrijven van je webteksten. We maken een afspraak voor een deadline en op het afgesproken tijdstip ontvang jij de conceptteksten in je mailbox.

Nog niet tevreden met de conceptteksten? Dan geef je aan wat je graag anders wilt. Op basis van jouw feedback pas ik de teksten aan. Het eindresultaat met aanpassingen vind je wederom in je mailbox.

tekstbureau webteksten werkwijze

Aan de slag met je webteksten?

Geen zin om nog een minuut langer te worstelen met woorden en zinnen? Geef werk uit handen. Wil je meer weten over wat ik precies voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Ja, vertel me meer!