Wat kan ik voor je doen?

webteksten voor ondernemers

Heb jij chronisch gebrek aan tijd omdat je als ondernemer alles zelf doet? Schakel hulptroepen in en geef werk uit handen. Als freelance online tekstschrijver en contentspecialist help ik je graag.

Je worstelt met het schrijven van webteksten. Want waar begin je? Wat vertel je over jezelf of over je bedrijf? En wat moet er op elke webpagina staan? Ik denk met je mee en schrijf jouw webteksten.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Ik heb een pakket samengesteld voor het schrijven van een over mij-pagina en 3 webteksten (bijvoorbeeld homepage, diensten of productenpagina en over mij-pagina).

Heb je andere wensen? Geen probleem. Neem gewoon even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Over mij-pagina

Kennismakingsgesprek via Teams.

Je ontvangt van mij een uitgebreide vragenlijst waarmee je aan de slag gaat.

Op basis van jouw input schrijf ik een over mij-pagina (maximaal 700 woorden.)

Feedback + 1 correctieronde.

Kosten over mij-pagina

Over mij-pagina aanvragen

Website teksten

Kennismakingsgesprek via Teams.

Je ontvangt van mij een uitgebreide vragenlijst waarmee je aan de slag gaat.

Ik schrijf 3 webteksten (maximaal 700 woorden per pagina).

Feedback + 1 correctieronde.

Kosten schrijven webteksten

Webteksten aanvragen

Hoe werkt het precies?

Je neemt contact op omdat je teksten voor je website nodig hebt. We plannen een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten via Teams en bespreken wat jouw wensen zijn.

Waar loop je bijvoorbeeld tegenaan bij het schrijven van teksten voor je website? Wat wil je uitstralen met je website? Welk verhaal wil je vertellen? En wat wil je bereiken?

Wil je samenwerken? Dan ontvang je een uitgebreide vragenlijst zodat ik je verhaal zo duidelijk mogelijk kan verwoorden op je website.

Jij stuurt het document met antwoorden terug en ik ga aan de slag met het schrijven van je webteksten. We maken een afspraak voor een deadline en op het afgesproken tijdstip ontvang jij de conceptteksten in je mailbox.

Nog niet tevreden met de conceptteksten? Dan geef je aan wat je graag anders wilt. Op basis van jouw feedback pas ik de teksten aan. Het eindresultaat met aanpassingen vind je wederom in je mailbox.

tekstbureau webteksten werkwijze

Aan de slag met je webteksten?

Geen zin om nog een minuut langer te worstelen met woorden en zinnen? Geef werk uit handen. Wil je meer weten over wat ik precies voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Ja, ik neem contact op!