Overzicht van blogartikelen

plaatje website

Maak zelf origineel beeld voor je website

Een plaatje zoeken voor je blog of website: het is een tijdrovende klus. Je hoopt originele stockfoto’s in beeldbanken te vinden. Maar na lang scrollen eindig je met afbeeldingen die iedereen gebruikt. Lees verder

website vertrouwen

Straal meer vertrouwen uit op je website

Een succesvolle website trekt niet alleen bezoekers, maar maakt van bezoekers ook klanten. Maar hoe maak je van bezoekers klanten?
Lees verder

Marie Kondo website

Marie Kondo voor je website

Rommel op je website kost tijd. Wanneer bezoekers van je website niet snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken, dan vervolgen ze hun online zoektocht. Je website opruimen heeft dus nut. Lees verder

seo-teksten schrijven

SEO-teksten schrijven, moet dat nou?

Teksten op je website verbeteren zodat je beter vindbaar bent in populaire zoekmachines als Google. Met het doel om meer bezoekers naar je website te lokken. Wie wil dat nou niet?
Lees verder

online leesbaarheid

Hoe maak je webteksten beter leesbaar?

Online lezen is vermoeiender dan lezen van tekst op papier. Wat kun je doen om de online leesbaarheid van digitale teksten te verbeteren? Lees de mini-gids voor het schrijven van aantrekkelijke webteksten.
Lees verder

webteksten schrijven

Hoe schrijf je betere webteksten?

Webteksten lezen we niet zoals teksten in een krant of tijdschrift. Teksten op internet scannen we. Daarom vraagt het schrijven voor internet om een andere aanpak.
Lees verder