Over HelloContent

over onderhouden website

Geen tijd om je webteksten te schrijven omdat je te druk bent met andere zaken? Of investeer je veel uren in het schrijven van teksten en blogartikelen waardoor je minder energie hebt voor je werk? Schakel hulptroepen in en geef werk uit handen.

Ik help je graag bij het schrijven van webteksten en blogartikelen zodat jij je bezig kunt houden met wat je het liefste doet. Wat dat oplevert? Meer tijd voor jezelf én een uitnodigende website met aantrekkelijke teksten.

Of ik ook meer aanvragen en klanten kan regelen? Toveren lukt me niet. Maar ik kan wel gebruik maken van de magie van woorden en de kracht van internet.

Met je site kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoekers inspireren om contact op te nemen. Het is dé plek waar je jouw verhaal kunt vertellen. Ik help je om jouw boodschap zo duidelijk mogelijk vorm te geven op je website.

“Your words have great power.
Use them to support & inspire.”

– Karen Salmansohn

Aloha! – Even voorstellen

Hallo! Ik ben Elsbeth, tekstschrijver en contentspecialist, WordPressfan, lichtgewicht backpacker (reis het liefst met een rugzak van slechts 28 liter), theedrinker, sneakerlover, boekengek en oprichter van HelloContent.

Mijn ervaring op het gebied van contentbeheer, copywriting, webdesign en webredactie zet ik graag in om je te ondersteunen bij het waarmaken van je online ambities.

Ik geloof niet in een gouden formule voor succes, wél in eenvoud, kwaliteit en organische groei. Je website heeft tijd nodig (of een beetje geluk) om zichtbaar te worden voor Google en klanten.

Mijn verhaal – In het kort

Wat ik deed voordat ik HelloContent begon? Ik studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen, Film- en televisiewetenschap in Utrecht, deed een poging om Spaans te leren in Granada en leefde een tijdje in een kibboets in Israël.

In Amsterdam vond ik uiteindelijk mijn thuis én werk. Als online copywriter, contentspecialist en webredacteur werkte ik voor grote bedrijven als De Staatsloterij, MSN Lifestyle en Marktplaats.

Ik schreef teksten speciaal voor het web, redigeerde artikelen, bewerkte foto’s en bedacht concepten voor nieuwsbrieven.

Mijn baan gaf me zekerheid, maar ik had behoefte aan meer vrijheid. Elke werkdag van 9 tot 5 op kantoor doorbrengen beviel me niet. Ik nam ontslag en begon aan mijn avontuur als online professional.

Maar genoeg over mij, hoe kan ik je helpen?

Wil jij meer tijd vrijmaken en heb je geen zin om nog meer energie te steken in het schrijven van webteksten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op