Over HelloContent

Meer tijd vrijmaken voor jezelf en je bedrijf?

over onderhouden website

Geen tijd om je website te onderhouden omdat je te druk bent met andere zaken? Of investeer je veel uren in het schrijven van webteksten en blogartikelen waardoor je minder energie hebt voor klanten? Gelukkig hoef je als ondernemer niet alles zelf te doen.

Ik help je graag bij het onderhouden van je website en het schrijven van webteksten zodat jij je bezig kunt houden met wat je het liefste doet. Wat dat oplevert? Meer tijd voor jezelf en je bedrijf, minder stress én een uitnodigende website die up-to-date is.

Waarom het belangrijk is om je online visitekaartje regelmatig op te frissen met nieuwe content?

Met je site kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoekers inspireren om contact op te nemen. Het is dé plek waar je als ondernemer jouw verhaal kunt vertellen. Zonde om potentiële klanten mis te lopen omdat content op je website niet actueel is.

Aloha! – Even voorstellen

Hallo! Ik ben Elsbeth, tekstschrijver en contentspecialist, WordPressfan, lichtgewicht backpacker (reis het liefst met een rugzak van slechts 28 liter), theedrinker, sneakerlover, boekengek en oprichter van HelloContent.

Mijn ervaring op het gebied van contentbeheer, copywriting, webdesign en webredactie zet ik graag in om ondernemers te ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities.

Ik geloof niet in een gouden formule voor online succes, wél in eenvoud, kwaliteit en organische groei. Je website heeft tijd nodig (of een beetje geluk) om zichtbaar te worden voor Google en klanten.

Mijn verhaal – In het kort

Wat ik deed voordat ik HelloContent begon? Ik studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen, Film- en televisiewetenschap in Utrecht, deed een poging om Spaans te leren in Granada en leefde een tijdje in een kibboets in Israël.

In Amsterdam vond ik uiteindelijk mijn thuis én werk. Als online copywriter, contentspecialist en webredacteur werkte ik voor grote bedrijven als De Staatsloterij, MSN Lifestyle en Marktplaats.

Ik schreef teksten speciaal voor het web, redigeerde artikelen, bewerkte foto’s en bedacht concepten voor nieuwsbrieven.

Mijn baan gaf me zekerheid, maar ik had behoefte aan meer vrijheid. Elke werkdag van 9 tot 5 op kantoor doorbrengen beviel me niet. Ik nam ontslag en begon aan mijn avontuur als online professional.

Maar genoeg over mij, hoe kan ik je helpen?

Wil jij meer tijd vrijmaken voor jezelf en je bedrijf? Geen zin om nog meer energie te steken in het onderhouden van je website of het schrijven van webteksten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op