Tekstschrijver Amsterdam

Voor artikelen, interviews & webteksten

tekstschrijver Amsterdam

Op zoek naar een tekstschrijver in Amsterdam? Dat komt goed uit: ik ben tekstschrijver en ik woon in de hoofdstad. Wil je met iemand sparren omdat je worstelt met het schrijven van webteksten? Of heb je iemand nodig die teksten voor je website schrijft?

Dan is Amsterdam de perfecte plek voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we of ik de juiste kandidaat ben om jouw teksten te schrijven.

Wacht, ik stel me even voor. Mijn naam is Elsbeth, ik werk als freelance tekstschrijver en online copywriter vanuit Amsterdam. Ik vind het wel zo makkelijk om samen te werken met lokale ondernemers uit de stad. Dat werkt sneller en persoonlijker.

Het is namelijk eenvoudiger om af te spreken, opdrachten door te nemen of simpelweg face-to-face met elkaar te communiceren. Maar dat betekent niet dat ik als tekstschrijver alleen in Amsterdam werk.

Als freelance copywriter heb ik genoeg aan mijn laptop en een internetverbinding. We kunnen dus ook online met elkaar afspreken als Amsterdam te ver voor je is. Dan bespreken we via Skype hoe we met elkaar willen samenwerken.

Wat ik precies doe als tekstschrijver?

Ik schrijf vooral teksten voor internet, oftewel webteksten. Tijdens het schrijven van digitale teksten ben je niet alleen met schrijven bezig. Online gelden er andere regels. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om rekening te houden met SEO, beeldgebruik en online leesbaarheid.

Maar dat neemt niet weg dat ik net zo graag offline artikelen schrijf. Ik word blij van het vertellen en delen van verhalen.

Dus heb jij een tekstschrijver in Amsterdam en omgeving nodig, ik help je graag met:

  • Het schrijven van teksten voor je website
  • Het schrijven van blogartikelen
  • Het redigeren van webteksten
  • Het onderhouden van je website

Samenwerken tekstschrijver Amsterdam?

Ik werk graag samen met ondernemers en bedrijven die zich inzetten om de wereld een beetje groener, socialer en mooier te maken.

Wil jij meer uit je website halen? Ga aan de slag met je webteksten. Of schakel een tekstschrijver in die je verder kan helpen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op