Webteksten laten schrijven?

webteksten laten schrijven

Worstel jij met het schrijven van webteksten? Gelukkig hoef je als ondernemer niet alles zelf te doen. Je kunt ook je webteksten laten schrijven. Zo heb jij meer tijd om te doen waar jij goed in bent.

Teksten schrijven voor je website: het voelt toch een beetje ongemakkelijk. Want wat vertel je nou over jezelf? Of over je bedrijf?

Je wilt dat je website uitstraalt wie jij bent en waar jij voor staat. Met webteksten waar klanten enthousiast en blij van worden zodat ze spontaan contact met je opnemen.

Ik neem je graag werk uit handen door jouw webteksten te schrijven. Dat scheelt je veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan zaken waar jij wél blij van wordt.

Als tekstschrijver en online copywriter schrijf ik voornamelijk voor het web. Maar ik heb ook een passie voor websites maken, vormgeving en fotografie. En dát is handig bij het schrijven van webteksten, want op websites komen tekst, beeld en design samen.

Webteksten laten schrijven: hoe werkt het?

Voordat ik aan de slag ga met schrijven, heb ik wel wat input nodig. Zonder input, geen verhalen. Ik kan jouw hulp dus goed gebruiken.

Tijdens een kennismakingsgesprek – in Amsterdam of online via Skype – bespreek ik wat jouw specifieke wensen zijn voor je website. Wat wil je uitstralen met je site? Welke boodschap wil je overbrengen? En wat wil je precies bereiken met je bedrijfswebsite?

Nadat ik jouw wensen in kaart heb gebracht, ontvang je van mij een offerte. Wanneer jij akkoord bent gegaan met mijn voorstel, sta ik in de startblokken om aan de slag te gaan.

Hoeveel kost het om webteksten te laten schrijven?

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Om je een prijsindicatie te geven: voor € 599 (exclusief btw) schrijf ik 4 webpagina’s met teksten.

Geen zin om nog een minuut langer te worstelen met woorden en zinnen? Geef werk uit handen. Wil je meer weten over wat ik precies voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Ja, vertel me meer!

Liever nog even rondkijken?
Bekijk mijn diensten voor meer informatie.